Follow Me, Friends

Thursday, March 24, 2011

Sukeeee sgt!

Ehehe..xde keje ek? tetiba je sukeeeee sgt! kan? i ni sbnrnye sker giler kt teddy bear, soft toys & pillow especially yg ader kartun2 tu! huhu..dolu2 masa bujang trang tang tang mmg giler bli bear..ader >50 bears tau! dr sekecik2 bear smpi la yg atok bear! x caya? xleh nk wat ape la coz sumer tu dh xde skang ni..*wink* tp still igt lg i ader winnie the pooh medium size, mashimaro extra xxl size, pastu yg kecik2 tu mcm2 la! itik pon ader..

tp my all time fav still ader lg smpi skang ni soft toy katak kaler ijau muda ader cam batu2 kecik kt bhgn tgn & kaki dia! yg tu bli 10 thn dolu still ader lg smpi skang..i ltk kt opis lg! hehe..bdk2 opis sumer sker amik dier wat men ok!

tp yg i nk citer skang ni actually bantal kitty yg bli last 3 weeks kt Padang Besar. very the soooft 1! light pink color & look soooooo cutie pie! i likeeee...(ltk kt opis gak!) huhu..tp yg ni ramai yg bkenan smpi ader yg pesan klu pi Padang Besar jgn lupa belikan lg k..! tp skrg ni asal tgk je bear kt shppoing complex msti nk peluk! x senonoh ek? ank dh 2..hehe! tp asal nk bli je, en. hubby ckp X PAYAH! aduyaaiiii..
Chomeeeyyyy kan? kan?

2 comments:

Farah Shamsudin said...

fara pun suke teddy tau! even dah kawin ni.. hahaha.. banyak sgt teddy kat rumah ni.. dr yg kecik sampai la yang lebih besar dari fara ni tau.. best kan ade teddy?

sunz said...

haha..sama la kita kan?igt pas msk umah nnti nk wat koleksi baru!umah beso sket ada la tmpt ltk:-)