Follow Me, Friends

Tuesday, November 1, 2011

MY FIRST CAR ACCIDENT!! TRAGIS..

Memang tragis coz pestime eksiden nih! tu pon en. hubby yg bawak kete..

Masa ni baru blkdr SACC Mall (Ahad, 30/10/2011 @ 7.45pm)..Kejadian berlaku kat area Guiness Stout, PJ on the way balik umah..masa tu anak sedara follow dr belakang..

Alhamdulillah masa kejadian tu aku x tdo coz masa tu tgh dukung Syafi yg tdo..bayangkn kalu aku tdo masa tu? X blh yg bayangkan kalu terhumban ke dashboard dgn Syafi..:( Nauzubillah..

Memang dah nampk en. hubby x smpt nk brek bila tgk kete dpn dh brenti..just get ready utk impact je masa tu..bila dh kena tu sedar2 jek dgr Hafiy nangis..mcm mana blh lupa dia dok kt seat blkg? Sib baek xde pape wlu pon troli barang tu kena sket kt pipi..huhu!

Eksiden involved 5 biki kete tp dpn aku tu Myvi..fuhh! klu kena kete mahal mau pensan cik kiah nk insured dier! hohoho..Tapi yg tragisnya sbb lesen en. hubby dh expired bln 5 aritu..x ke naya ke aku? smpi balai serah diri la buat repot aku yg drive!

Nak buat citer lg tragisnye..balik umah carik polisi ngn cover note..rupa2nye baru pasan masa renew bln mei aritu Allianz x bg copy! hampagas sungguh!!

So, pg smlm gi amik copy polisi, beli repot polis, gi workshop settlekan dokumentation..Dgr citer 3 mggu gak la aku kena car-less..aiyak! pensan lagi cik kiah!!
kemek di hadapan


Pandangan Sisi..

3 comments:

F.A.R.A.H. deeb said...

Wow teruk gak tu. Anyway alhamdulillah tiada nyawa yang melayang.

Sunz said...

tu la..Alhamdulillah xde kecederaan..takut gak masa nk impak tu..:(

~ieda~ said...

alhamdulillah...slmt xda pape n jd pape yg lbh truk